Alan

 Fotograf: Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

Yogaen er, for Alan, en byggekunst. Der skal være et sikkert fundament. Proportionerne skal passe. Delene skal være i balance. Stillingen skal holde. Mens vi trækker vejret. Og mens vi trækker vejret: sammen. For yoga, hvis du spørger Alan, er også socialt. Det er at møde andre menneskers kroppe, som viser mulighederne og begrænsningerne i din egen krop. Drivkraften for Alans glæde som underviser er, når eleverne ruller måtten sammen og går ud i verden, at de går ud i verden på en roligere måde.

Alan er uddannet civilingenør og har arbejdet med byggeri i 10 år. Han står på hænder i køkkenet, når han laver mad. Han svinger kettlebells og sin nyfødte datter, Savannah.


Ane

 Fotograf: Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

Ane gennemarbejder og løsner din krop og er glad for flydende og facit-fri bevægelser med et touch af dans. Legende og balancerende stillinger er ofte en del af hendes repertoire, fordi hun synes det er befriende, hvordan yoga giver plads til, at vi leger med vores kroppe og prøver nogle forskellige kropumulige stillinger af. 

Ane er forhåbentlig snart færdiguddannet sociolog fra Københavns Universitet. Hun har danset Jazz Ballet i mange år og kan godt lide at danse rundt derhjemme på køkkengulvet og spise peanut butter.


Anita

 Fotograf: Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

God tid og god vejrtrækning er de vigtigste elementer i yoga, hvis du spørger Anita. Hun praktiserer gentagelsen af det basale. For tiden er hun optaget af hændernes og føddernes rolle i yoga: ” Ved at have masser af opmærksomhed i mine hænder og fødder får jeg en utrolig stor oplevelse af grounding og retning”. Den oplevelse er hun glad for at dele ud af til sine timer.

Anita startede med at dyrke yoga i 2014. Til daglig er hun PhD-studerende på Købehavns Universitet. Når hun ikke laver yoga eller forsker, så vinterbader hun på Helgoland. Hun elsker det kolde gys og suset af blod, der strømmer gennem kroppen efter et koldt dyp.


Christian

 Fotograf: Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

I Christians timer bliver du ført gennem et flow, hvor åndedrættet er i fokus. Igennem guidning, får du din opmærksomhed rettet ind på kroppen, hvor små justeringer kan give nye måder, at opleve den på.

Han lægger i sin undervisning særlig vægt på åndedræt med  basale teknikker. Herved oplever du sammenspillet mellem vejrtrækning, bevægelse og stræk.

Han tilstræber, at man når hele sin krop igennem, når man kommer til en flow time. Ofte er der både dybe stræk, fysisk krævende øvelser samt temposkift. 

I relaxtimer hos Christian er der god tid til at blive i nogle dybestræk, hvor vejrtrækningen er i fokus.


Elisabeth

 Fotograf: Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

Elisabeth er en entusiastisk yogainstruktør. Som yogainstruktør sætter hun fokus på at eleverne kommer i kontakt med egen krop, gennem guidning. Elisabeth's timer kombinerer både aktive yoga stillinger og de mere mediterende positioner.
Vigtigt for Elisabeth er, at krop og hoved følges ad. Man kan forvente både, at få sved på panden og ro i sindet. I Elisabeths timer, kan alle være med.


Kirstine

 Fotograf: Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

Kirstine (f.1979) har undervist i yoga siden 2000 og er kun blevet endnu mere fan af yoga ! Hun underviser i både flow og relax, og elsker at nørde alignement, vejrtrækning og bevægelseskvalitet med en insisteren på at arbejde langsomt, grundigt og lækkert. Derfor har hun næsten altid (smooth!) musik til sine timer - og et boblende velvære som succeskriterie for sin undervisning. Derudover elsker hun at stå på hænder - så det får man næsten altid mulighed for i hendes timer (omend man også altid gerne må springe over, hvor man i så fald kun bliver drillet lidt). Kirstine er uddannet yogalærer (RYT200). Derudover er hun cand.psyk og dramatiker.


Marie

 Fotograf: Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

Marie lægger mest vægt på, at eleverne øver sig i at mærke efter, hvad føles godt og rigtigt for dem i hver enkelt time. ”Nogle gange er man sprængfyldt af energi og så er det fedt, at der er plads til at give den gas og få sved på panden og udfordre sig selv med sjove yogastillinger. Andre gange eller i perioder af ens liv vil det være en rigtig dårlig idé kun at trykke på speederen og så er det ok.” Marie  gør sit at skabe plads til at have det på mange forskellige måder og at italesætte, at der ikke er én rigtig måde at lave yoga på. 


Sarah

 Fotograf: Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

Sarah kan godt lide at bruge lang tid på at forberede musikken til sin undervisning. Men nogle gange kan hun også godt lide at undervise kun til lyden af åndedrættet. Det fortjener noget opmærksomhed, synes Sarah, det der åndedræt. Det er jo det, der holder os i live. 
I øjeblikket er Sarah særligt optaget af balancen. Hun synes, det er påfaldende, hvordan hun holder balancen bedre, når hun er i flow og hun filosoferer lidt over, om det mon er en metafor, hun skal lære noget af. 
Sarah er exam. yogalærer og BA i Music Management fra Rytmisk Musikkonservatorium. Hun skriver tekster, hun tegner, læser bøger og ser film. Hun er alt for meget på Snapchat.


Sophie

 Fotograf: Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

Sophie fusionerer Ashtanga, dans og kunst så de går op i en højere enhed. Hun lægger vægt på, at ånde-drættet altid er med, så tankerne får en pause og kroppen styrkes og balanceres. 
Sophie er exam. yogalærer, uddannet på kunstakademiet og bader i havet året rundt.


Stine

 Fotograf: Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

Stine har praktiseret yoga i mere end 13 år og hun har undervist siden år 2011. Hun har snart 1000 timers certificeret yoga uddannelse bag sig, og derudover tusindvis af timers egen praksis, workshops, og intensives. Stine er en dedikeret underviser, der altid er på jagt efter ny viden samt nye måde at overlevere viden til hendes elever på. Hun kombinerer det traditionelle med det utraditionelle, det spirituelle med det anatomiske, og svedige flows med grin.


Thor

 Fotograf: Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

Thor stræber efter at eleverne går fra timen med en god fornemmelse i kroppen, ro i sindet og en fornemmelse af at de har taget et tålmodigt skridt på vej til en øget bevægelsesfrihed og forståelse for deres krop. At de føler timen er en del af en kontinuerlig proces som bringer dem tættere på deres krop og dens potentiale.

Der arbejdes på basale øvelser, kvaliteten i bevægelserne og ånderdrættet er det Thor mener bør fylde størstedelen af undervisningen. Man bliver aldrig for god til at arbejde på det fundamentale, og hvis man er ny er det bare fundamentalt ;)
Thor er også bevidst om vigtigheden i en underviser der går i dialog med eleverne og tilpasser undervisningen til kroppenes forskelligehed. Denne individualitet har stor fokus og  stor interesse hvilket du vil opleve til timerne.