Alan

 Fotograf: Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

Yogaen er, for Alan, en byggekunst. Der skal være et sikkert fundament. Proportionerne skal passe. Delene skal være i balance. Stillingen skal holde. Mens vi trækker vejret. Og mens vi trækker vejret: sammen. For yoga, hvis du spørger Alan, er også socialt. Det er at møde andre menneskers kroppe, som viser mulighederne og begrænsningerne i din egen krop. Drivkraften for Alans glæde som underviser er, når eleverne ruller måtten sammen og går ud i verden, at de går ud i verden på en roligere måde.

Alan er uddannet civilingenør og har arbejdet med byggeri i 10 år. Han står på hænder i køkkenet, når han laver mad. Han svinger kettlebells og sin nyfødte datter, Savannah.


Ane

 Fotograf: Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

Ane gennemarbejder og løsner din krop og er glad for flydende og facit-fri bevægelser med et touch af dans. Legende og balancerende stillinger er ofte en del af hendes repertoire, fordi hun synes det er befriende, hvordan yoga giver plads til, at vi leger med vores kroppe og prøver nogle forskellige kropumulige stillinger af. 

Ane er forhåbentlig snart færdiguddannet sociolog fra Københavns Universitet. Hun har danset Jazz Ballet i mange år og kan godt lide at danse rundt derhjemme på køkkengulvet og spise peanut butter.


Anita

 Fotograf: Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

God tid og god vejrtrækning er de vigtigste elementer i yoga, hvis du spørger Anita. Hun praktiserer gentagelsen af det basale. For tiden er hun optaget af hændernes og føddernes rolle i yoga: ” Ved at have masser af opmærksomhed i mine hænder og fødder får jeg en utrolig stor oplevelse af grounding og retning”. Den oplevelse er hun glad for at dele ud af til sine timer.

Anita startede med at dyrke yoga i 2014. Til daglig er hun PhD-studerende på Købehavns Universitet. Når hun ikke laver yoga eller forsker, så vinterbader hun på Helgoland. Hun elsker det kolde gys og suset af blod, der strømmer gennem kroppen efter et koldt dyp.


Christian

 Fotograf: Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

I Christians timer bliver du ført gennem et flow, hvor åndedrættet er i fokus. Igennem guidning, får du din opmærksomhed rettet ind på kroppen, hvor små justeringer kan give nye måder, at opleve den på.

Han lægger i sin undervisning særlig vægt på åndedræt med  basale teknikker. Herved oplever du sammenspillet mellem vejrtrækning, bevægelse og stræk.

Han tilstræber, at man når hele sin krop igennem, når man kommer til en flow time. Ofte er der både dybe stræk, fysisk krævende øvelser samt temposkift. 

I relaxtimer hos Christian er der god tid til at blive i nogle dybestræk, hvor vejrtrækningen er i fokus.


Sarah

 Fotograf: Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

Mød Sarah :) Hun er sød og dygtig. Sarah blev introduceret for yoga under et ophold i Nepal, hvor hun gik på en buddhistisk kunstskole. Siden tog hun sin første teacher training ved foden af Himalayabjergene. Sarah har udgivet yogadigtsamlingen Everybody Calm Down og udover sine yogauddannelser i både Hatha, Ashtanga og Yin Yoga er Sarah også uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium. Sarah har timer hver onsdag, fredag og lørdag og hun ville ELSKE, at du var med


Janni

36622596_10156452638254719_4519021811253379072_n.jpg

For Janni er yoga en leg, hvor hun bevidst arbejder med og ikke imod sin krop. Janni har i mange år beskæftiget sig med teater og dans, men da hun begyndte at praktisere yoga følte Janni, at det hele ligesom faldt i hak. Yoga er for Janni et åndehul fra tanker, bekymringer og præstation. En måde at connecte med og mærke nuet, præcis som det er.


Thor

 Fotograf: Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

Thor stræber efter at eleverne går fra timen med en god fornemmelse i kroppen, ro i sindet og en fornemmelse af at de har taget et tålmodigt skridt på vej til en øget bevægelsesfrihed og forståelse for deres krop. At de føler timen er en del af en kontinuerlig proces som bringer dem tættere på deres krop og dens potentiale.

Der arbejdes på basale øvelser, kvaliteten i bevægelserne og ånderdrættet er det Thor mener bør fylde størstedelen af undervisningen. Man bliver aldrig for god til at arbejde på det fundamentale, og hvis man er ny er det bare fundamentalt ;)
Thor er også bevidst om vigtigheden i en underviser der går i dialog med eleverne og tilpasser undervisningen til kroppenes forskelligehed. Denne individualitet har stor fokus og  stor interesse hvilket du vil opleve til timerne.