Alan

Fotograf:  Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

Yogaen er, for Alan, en byggekunst. Der skal være et sikkert fundament. Proportionerne skal passe. Delene skal være i balance. Stillingen skal holde. Mens vi trækker vejret. Og mens vi trækker vejret: sammen. For yoga, hvis du spørger Alan, er også socialt. Det er at møde andre menneskers kroppe, som viser mulighederne og begrænsningerne i din egen krop. Drivkraften for Alans glæde som underviser er, når eleverne ruller måtten sammen og går ud i verden, at de går ud i verden på en roligere måde.

Alan er uddannet civilingenør og har arbejdet med byggeri i 10 år. Han står på hænder i køkkenet, når han laver mad. Han svinger kettlebells og sin nyfødte datter, Savannah.


Ane

Fotograf:  Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

Ane gennemarbejder og løsner din krop og er glad for flydende og facit-fri bevægelser med et touch af dans. Legende og balancerende stillinger er ofte en del af hendes repertoire, fordi hun synes det er befriende, hvordan yoga giver plads til, at vi leger med vores kroppe og prøver nogle forskellige kropumulige stillinger af. 

Ane er forhåbentlig snart færdiguddannet sociolog fra Københavns Universitet. Hun har danset Jazz Ballet i mange år og kan godt lide at danse rundt derhjemme på køkkengulvet og spise peanut butter.


Anita

Fotograf:  Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

God tid og god vejrtrækning er de vigtigste elementer i yoga, hvis du spørger Anita. Hun praktiserer gentagelsen af det basale. For tiden er hun optaget af hændernes og føddernes rolle i yoga: ” Ved at have masser af opmærksomhed i mine hænder og fødder får jeg en utrolig stor oplevelse af grounding og retning”. Den oplevelse er hun glad for at dele ud af til sine timer.

Anita startede med at dyrke yoga i 2014. Til daglig er hun PhD-studerende på Købehavns Universitet. Når hun ikke laver yoga eller forsker, så vinterbader hun på Helgoland. Hun elsker det kolde gys og suset af blod, der strømmer gennem kroppen efter et koldt dyp.


Christian

Fotograf:  Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

I Christians timer bliver du ført gennem et flow, hvor åndedrættet er i fokus. Igennem guidning, får du din opmærksomhed rettet ind på kroppen, hvor små justeringer kan give nye måder, at opleve den på.

Han lægger i sin undervisning særlig vægt på åndedræt med  basale teknikker. Herved oplever du sammenspillet mellem vejrtrækning, bevægelse og stræk.

Han tilstræber, at man når hele sin krop igennem, når man kommer til en flow time. Ofte er der både dybe stræk, fysisk krævende øvelser samt temposkift. 

I relaxtimer hos Christian er der god tid til at blive i nogle dybestræk, hvor vejrtrækningen er i fokus.


Sarah

Fotograf:  Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

Mød Sarah :) Hun er sød og dygtig. Sarah blev introduceret for yoga under et ophold i Nepal, hvor hun gik på en buddhistisk kunstskole. Siden tog hun sin første teacher training ved foden af Himalayabjergene. Sarah har skrevet yogadigtsamlingen Everybody Calm Down udgivet på Forlaget Vandkunsten i 2016 og udover sine RYT certificerede yogauddannelser i både Hatha, Ashtanga og Yin Yoga, har Sarah deltaget i et væld af yogaworkshops og så er hun også BA-uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium. Sarah har timer hver torsdag og fredag og hun ville elske, at du var med.


Janni

36622596_10156452638254719_4519021811253379072_n.jpg

For Janni er yoga en leg, hvor hun bevidst arbejder med og ikke imod sin krop. Janni har i mange år beskæftiget sig med teater og dans, men da hun begyndte at praktisere yoga følte Janni, at det hele ligesom faldt i hak. Yoga er for Janni et åndehul fra tanker, bekymringer og præstation. En måde at connecte med og mærke nuet, præcis som det er.


Thor

Fotograf:  Julie Hjort

Fotograf: Julie Hjort

Thor stræber efter at eleverne går fra timen med en god fornemmelse i kroppen, ro i sindet og en fornemmelse af at de har taget et tålmodigt skridt på vej til en øget bevægelsesfrihed og forståelse for deres krop. At de føler timen er en del af en kontinuerlig proces som bringer dem tættere på deres krop og dens potentiale.

Der arbejdes på basale øvelser, kvaliteten i bevægelserne og ånderdrættet er det Thor mener bør fylde størstedelen af undervisningen. Man bliver aldrig for god til at arbejde på det fundamentale, og hvis man er ny er det bare fundamentalt ;)
Thor er også bevidst om vigtigheden i en underviser der går i dialog med eleverne og tilpasser undervisningen til kroppenes forskelligehed. Denne individualitet har stor fokus og  stor interesse hvilket du vil opleve til timerne.


Liva

IMG_8726.jpg

Siden Liva blev uddannet yogalærer i Nepal for ca 6 år siden har hun elsket at praktisere og at undervise i yoga. Hun elsker også at nørde anatomi og det får hun rig mulighed for gennem sit studie i fysioterapi. Siden 2016 har Liva nemlig været under uddannelse til fysioterapeut på Professionshøjskolen Metropol, men med en lille pause undervejs, for i 2017 blev hun mor til to vidunderlige tvillingedrenge. Det er lidt af en mundfuld at balancere arbejdslivet og studielivet med livet som nybagt mor, og hvordan Liva formår at bevare sit gode humør og overskud undervejs, kan du måske finde ud af på hendes timer. Liva underviser i flowyoga hver torsdag morgen og du er meget velkommen:)


Kirstine

38195054_10155579615688199_186309440712998912_n-1.jpg

Kirstine (f.1979) har undervist i yoga siden 2000 og hun er kun blevet endnu mere fan af yoga med tiden! Hun underviser i både flow og relax, og hun elsker at nørde alignement, vejrtrækning og bevægelseskvalitet med en insisteren på at arbejde langsomt, grundigt og lækkert. Derfor har hun næsten altid (smooth!) musik til sine timer - og et boblende velvære som succeskriterie for sin undervisning. Derudover elsker hun at stå på hænder - så det får man næsten altid mulighed for i hendes timer (omend man også altid gerne må springe over, hvor man i så fald kun bliver drillet lidt). Kirstine er uddannet yogalærer (RYT200). Derudover er hun cand.psyk og dramatiker.


Sille

1.jpg

Sille er Cand. Mag. i psykologi, hun er rejseleder og rejselysten og har stor kærlighed til Nepal. I 2010 blev hun uddannet hathayogalærer i Goa i Indien og pt er hun ved at uddanne sig til psykoterapeut. I sin undervisning har Sille fokus på egenomsorg, kropsbevidsthed, intuition og følelser. Silles yoga er et fristed fra bekymringer og præstation, hvor hun sørger for, at du kan lade op med det formål at få fornyet energi, større selvindsigt og mod på livet. Du vil ikke blive presset, men mødt med empati og respekt, så spændinger i både krop og psyke gradvist kan forløses. Gennem øvelser, der kan variere fra dybe og blide stræk, dynamiske øvelser og meditation, håber Sille at hjælpe dig til at føle større fysisk og psykisk velbehag.


Line

0.jpg

Line har dyrket yoga i 8 år og de sidste 6-7 stykker i Street Yoga, hvor hun for alvor forelskede sig i måttelivet. Sidste år besluttede Line sig for selv at blive uddannet yogalærer og det får vi nu glæde af i Street. Frem til december 2018 kommer Line til at vikariere på flowtimerne hver torsdag morgen kl 07.30 og 9.00. Når Line ikke dyrker eller underviser i yoga, bruger hun meget tid med sin kæreste, sin lille søn og sine gode venner. Hun bader i bølgen blå året rundt og hun elsker dage uden planer, hvor gode ting bare opstår. Line er desuden uddannet antropolog med speciale i uddannelse og grøn omstilling.


Siri

49028229_2068361796543135_7440608486121013248_n.jpg

Siri byder glædeligt velkommen til både dig, der har din egen, nedslidte yogamåtte såvel som dig, der aldrig har rørt en måtte. Hendes yogauddannelse er præget af flow og udspringer af bl.a. hatha yoga.

Siri har aha-oplevelser, når hun formår at bevæge sig indefra og ud. ’Indefra’ er et fokus for Siri og med opmærksomhed på det indvendige, guider hun justeringer i stillinger. I sine timer ønsker hun, at du kan bevæge dig med en følelse af tidsløshed og øget kropsfornemmelse. Hvis du føler for at danse lidt i timerne, så undertryk ej lysten. Nærvær og åndedræt er tætte venner og en vigtig del af rummet. For Siri er undervisningen et kreativt håndværk, og hun finder det værdifuldt, når indsigt og udvikling på måtten også former oplevelser og adfærd uden for måtten. Både i flow og i slow timerne mødes vi i fællesskabet om ærlig og kærlig yoga.


Amalie

_22A9773.jpg

Amalie er vores vidunderlige vikar, som træder til, når vi er ramt af sygdom eller af en anden grund er blevet forhindret i at undervise. Amalie har været elev i streetyoga i mange år og havde sin første vikartime i 2017. Hun er grunduddannet hos Prana Yoga Shala og har taget diverse workhops efterfølgende. Vi er meget glade for Amalie, så det håber vi også, at du bliver:)