Undervisere

Streetyoga - yoga på Nørrebro

Siliam Bjerre 

underviser med fokus på et effektivt åndedræt og rare bevægelser. Timerne fremhæver sansning og undersøgelse som måder at tilgå kroppen på - og giver dig hermed et pusterum fra den herskende perfektions- og præstationskultur.

Siliam ejer streetyoga.dk, er exam. yogalærer og cand. mag. i filosofi.

Kirstine K. Høgsbro

er erklæret yogaholiker og underviser flow med fokus på teknik, åndedræt og evnen til selv at mærke, hvad ens krop har brug for.

Hun er uddannet cand.psyk, exam. yogalærer, men lever af at skrive dramatik.

Sophie Dupont

fusionerer Ashtanga, dans og kunst så de går op i en højere enhed. Hun lægger vægt på, at ånde-drættet altid er med, så tankerne får en pause og kroppen styrkes og balanceres.

Sophie er exam. yogalærer, uddannet på kunstakademiet og bader i havet året rundt.

Lea Sommer

bringer dig ud af hovedet og ind i kroppen. Hendes undervisning er dynamisk og kan give sved på panden, men vil samtidig lægge vægt på vejrtrækningen, den kropslige oplevelse og en dyb afspænding. Lea er exam. yogalærer og er lige nu igang med sin kandidat i psykologi.

Sarah Cohr Lützen

får dig til at føle sig velkommen med sit gode humør og sin casual stil. Hun smitter non stop sine

sine omgivelser med sin veltunede musiksmag lægger vægt på at undervise ud fra oplevelser og eksperimenter i sin egen træning. Sarah er exam. yogalærer og skriver digte i smug.

VIKARER:

Natalie Dinesen

ønsker at hendes timer giver dig lyst til at udforske, mærke og lege med din krop, og måske udfordre til en anderledes oplevelse af dig selv.

Natalie er exam. yogalærer og under uddannelse til kropsterapeut.

streetyoga.dk © 2016